Verzendingen

Italiaanse Overhemden Specialist berekent haar klanten geen verzendkosten binnen Nederland. Wij versturen onze bestellingen met pakket post van Postnl met Track & Trace.

Als u dat wenst kan het verzenden ook aangetekend, maar dan komen de extra kosten van €2,00 (totaal €8.05 verzendt en €0.70 verwerkingskosten) voor uw rekening.

Bij betalingen onder Rembours betaalt u het bedrag van de bestelling aan de postbode. Wilt u betalen onder Rembours, dan kan dit ook. U kunt dit kenbaar maken bij de keuze van betalingen. De verzending onder Rembours is veel duurder. Daarom moeten wij de extra kosten van €15,00 wel aan u doorberekenen. Dit gebeurt automatisch als u voor de optie betalen onder Rembours kiest.

Wilt u een artikel ruilen: dan stuurt u het pakket op uw kosten aan ons retour en wij verzenden nog 1 maal het nieuwe artikel op onze kosten naar u. U krijgt dan een email met de gegevens wanneer uw retourartikel is ontvangen en wanneer uw nieuwe bestelling bij de pakketpost van Postnl wordt afgegeven en de track &trace (bar-)code zodat u opnieuw uw pakket op www.Postnl.nl kunt volgen.

Verzending buitenland

De verzendkosten voor het versturen van pakketten naar het buitenland is het dubbele van de kosten voor het versturen binnen Nederland. Wij brengen een deel van de kosten voor het versturen naar het buitenland in rekening bij de klant. Als u het pakket naar het buitenland wilt versturen, kijkt u dan even of de verzendkosten worden berekend als u het land invult bij bezorgadres. Is dit niet het geval, dan zijn de verzendkosten afwijkend en kunt u beter eerst contact met ons Italiaanse  Overhemden Specialist opnemen over de verzendkosten.

Wilt u een artikel RUILEN: dan gelden de zelfde voorwaarden voor binnen Nederland. Echter buitenlandse klanten mogen alleen aangetekend retour sturen!!!

Wij versturen naar het buitenland met aangetekende post!!!