Over Ons

Italiaanse Overhemden Specialist is de website waar u terecht kunt voor trendy en stijlvolle overhemden van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Omdat wij volledig gespecialiseerd zijn in Italiaanse overhemden kunnen wij u een groot en gevarieerd assortiment overhemden aanbieden. U kunt alle variaties bij ons vinden; overhemden met dubbele en enkele kraag, met enkele boord, met dubbele boord, met 2 knopen, met 3 knopen, met borduur, met strepen, met blokken of juist effenkleuren.

Wij doen ons best om onze collectie zoveel mogelijk onderscheidend te houden, bij ons kunt vinden wat u niet snel ergens anders zult aantreffen. Dus laat u door ons verrassen.

Bij ons staat de tevredenheid van de klant zeer hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen. Wij bieden onze klanten het gemak van online betalen met IDEAL, PayPal en creditcard,zonder extra kosten. Uw bestelling wordt met de pakketservice van Postnl verzonden en u kunt met Track &Tracé uw bestelling volgen. Zo weet u precies wanneer uw bestelling geleverd wordt.

Voormeer informatie over verzendingen

Wij willen ons altijd verbeteren, dus heeft u tips of suggesties aarzeldan niet om het via ons contactformulier te melden.

Wij wensen u veel plezier bij het winkelen op onze website.

Managers

Managers